Smart Nutrition of Balance Program? Waarin zit het verschil? Welk programma kies je?

Inhoud programma Balance Box

Heb jij soms weinig energie en zou je vlotter de dag door willen dansen? Zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, een doffe of onzuivere huid en wil je graag opnieuw stralen? Wil jij eindelijk voorgoed komaf maken met overtollige kilo’s en zo een optimaal gewicht bereiken? Slaap je slecht? Zijn je hormonen uit balans? Dan ben je met dit RainPharma programma aan het juiste adres!

Met het Balance Program begeleiden we bij Corporella al bijna 13 jaar mensen naar een nieuwe start ter ondersteuning van een sterk lichaam en een stralende huid. Ben je benieuwd naar wat het programma inhoudt? We stellen het even aan je voor.

Het Balance Program helpt jou om voorgoed komaf te maken met extra kilo’s. Vanaf dag één zetten we in op pure voeding, gecombineerd met kwalitatieve eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Maar voor een langdurig resultaat, is gedragsverandering en tijd nodig. Het Balance Program is daarom opgedeeld in drie fases, gespreid over 1,5 jaar, onder constante begeleiding.

De eerste fase is de ‘afslankingsfase’. Hier werk je aan jouw optimale gewicht en ga je dus even op dieet. Het RainPharma dieet is een kort intermezzo om je gemotiveerd te laten afslanken. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Er zijn een aantal strikte regels die je moet volgen. We bannen geraffineerde koolhydraten volledig van het menu, zodat het lichaam de vetreserves aanspreekt en je snel vetmassa verliest. Door dit te combineren met hulpmiddeltjes zoals eiwitshakes en voedingssupplementen, bereik je makkelijk je doel. Dat zorgt voor een motiverende start. Wanneer je je doelgewicht bereikt hebt, eindigt de eerste fase. Dat kan al na één week, maar duurt nooit langer dan 12 weken.

Tijdens de verzilveringsfase schakel je in 9 weken geleidelijk opnieuw over op gebalanceerde  en gezonde voeding. Het doel van deze fase is een gezond eetpatroon ontwikkelen, zodat je gewicht stabiel blijft. Tijdens de wekelijkse controlemomenten bekijken we samen hoe het loopt en voor welke voedingsmiddelen je moet opletten om op je ideale gewicht te blijven.

In de laatste fase leer je om je nieuwe gewicht vast te houden. Je komt maandelijks op controle en hanteert een marge van 2 kg vetmassa. Door je nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich aan. Zo wordt het makkelijker om dit gewicht in de toekomst te houden.

Ben jij klaar voor jouw nieuwe start? Wij ook! Het Balance Program is een programma op maat dat je samen met ons doorloopt. Om te starten maak je een afspraak bij ons. Je kan een gratis en vrijblijvend infogesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. We luisteren naar jouw frustraties en naar jouw drijfveer om met dit programma te starten. Heb je overgewicht? Slaapt je slecht? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Ben je nog niet lang bevallen? Zit je in de menopauze?

We leggen alles haarfijn uit. Is dit weer het zoveelste dieet? Heb je alles al eens geprobeerd? Blijven de kilo’s eraf? Waarom is pure voeding zo essentieel? Wat is het belang van de eiwitshakes? Welke supplementen neem ik en waarom? We nemen ongeveer 1,5 uur de tijd om het je uit te leggen. 

Alles wat je na het intakegesprek nodig hebt om te starten, vind je in de voordelige Balance Box. Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van de producten die je nodig hebt. De begeleiding is inbegrepen bij aankoop van het startpakket, en dit gedurende minstens 1,5 jaar.

Benieuwd wat het Balance Program voor jou kan doen? Maak dan nu je afspraak en wij helpen je met plezier verder.

Inhoud programma Smart Nutrition Project.

Voel je je vaak futloos en moe? Ziet je huid er dof uit? Voel je dat je lichaam nood heeft aan een opkikker? En is een kilootje of twee lichter mooi meegenomen? Dan is het Smart Nutrition Project iets voor jou!

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je huid weer laat stralen, je doet bruisen van energie en waar je een tot twee kilootjes mee verliest.

Het programma duurt minstens één week, maar je kan het Smart Nutrition Project volgen zolang je zelf wilt, afhankelijk van jouw eigen noden of doelstellingen. Er zijn verschillende redenen om met dit slimme nutritionele programma te starten: als korte kuur tussendoor, als aanvulling tijdens het sporten, om je huid weer te laten stralen, om je huidige gewicht onder controle te houden… Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een nog betere versie van jezelf.

Alles in het Smart Nutrition Project draait om een gezonde levensstijl. Je eet elke dag je nodige porties groenten en fruit en drinkt 2 liter water. Daarnaast is belangrijk om goed te bewegen en voldoende te slapen. Verder vul je aan met kwalitatieve eiwitshakes en de basis voedingssupplementen.

In de Smart Nutrition Box vind je alles wat je nodig hebt om met het programma te starten. De box is maar liefst 15% voordeliger dan de losse producten.

Je kan het Smart Nutrition Project volledig zelfstandig volgen, of onder begeleiding van ons. Wil je meer weten? Je kan een gratis gezondheidsgesprek boeken, waarin we jouw noden en doelen bespreken en vastleggen. 

Meten is weten.

Ook een uitgebreide figuuranalyse is steeds inbegrepen. Heb je vocht tekort? Heb je voldoende spieren? Hoeveel zou je moeten afvallen? Meten is weten! 

Een weegschaal is niet voldoende. Een cijfer op de weegschaal zegt niet alles en vaak is de foutmarge ook zeer groot. Wij werken met een techniek die door handen en voeten gaat waardoor de kans op een foutieve berekening verkleint. Het is een bio impedantie meting waarbij we haarfijn kunnen bepalen hoe jouw lichaam samengesteld is en waar de belangrijkste werkpunten voor jou zitten. 

Tijdens de opvolging zitten we ongeveer om de twee weken samen. We bekijken telkens opnieuw je lichaamssamenstelling en vergelijken deze met de vorige metingen. Zo krijg je een mooi beeld van je inspanningen gedurende het traject en wordt je gesteund in je motivatie. Uiteraard geven we je tips, kan je vragen stellen en mag je gerust eens je gal uitspuwen. We zijn er voor je!

Wil jij ook weten hoe jouw lichaam samengesteld is? Heb je nog vragen? Wat is er nog niet duidelijk? Wil je graag de volledige uitleg live?

Maak hier je afspraak 

Voor Mechelen: 015 43 33 64

Voor Lier: 03 488 02 74

Of stuur een mail naar [email protected] of [email protected]