Stap voor Stap naar een Gezonder Leven
Gezonde voeding en beweging zijn twee belangrijke pijlers om dagelijks mee aan de slag te gaan. In week 4 van ons programma gaan we dieper in op essentiële aspecten van gezonde voeding en leefstijl. Ben jij ook zo enthousiast om samen met ons deze belangrijke stappen te zetten naar een gezonder en evenwichtiger leven?
Hieronder vind je een overzicht van de onderwerpen die we deze week behandelen:
Etiketten lezen op voedingsproducten
Het is cruciaal om te begrijpen wat er precies in je voedsel zit. Daarom leren we deze week hoe je etiketten kan lezen op voedingsproducten. Door de ingrediënten en voedingswaarden te begrijpen, kan je bewuste keuzes maken die bijdragen aan je algemene gezondheid.
Samen op stap naar de supermarkt
Een bezoek aan de supermarkt kan een uitdaging zijn als je gezonder wilt gaan eten. Daarom gaan we samen op stap naar de supermarkt. We delen tips om gezonde keuzes te maken in de winkel en verleidingen te weerstaan.
Volg zeker onze Instagram pagina voor ons bezoek aan de winkel.
Suiker en de invloed op je lichaam
Suiker heeft een grote invloed op je lichaam en je gezondheid. Deze week belichten we de effecten van suikerconsumptie, zowel op korte als op lange termijn. We bespreken een belangrijk topic: insulineresistentie en diabetes.
Hoe verdeel je de macro’s op je bord?
Een evenwichtige maaltijd bestaat uit de juiste verhoudingen van macronutriënten: koolhydraten, eiwitten en vetten. We leren je hoe je deze macronutriënten op een evenwichtige manier op je bord kan verdelen, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.
Ga je mee verder met ons op de weg naar een gezonder en fitter leven? Blijf gemotiveerd en gefocust, en we zullen samen geweldige resultaten behalen!
Menu week 4
Deze week genieten we weer van lekkere en gezonde gerechten. We maken bewuste keuzes, vermijden suiker en zorgen dat alle essentiële voedingsstoffen op ons bord komen.
Maandag
Lunch: Aziatische omelet
Diner: Ovenschotel met spinazie en burrata
Dinsdag
Lunch: Wrap van ijsbergsla gevuld met avocado en gerookte zalm
Diner: Aubergineburger
Woensdag
Lunch: Kippensoep met paksoi, champignons en konjacrijst
Diner: Vispakketje met spinazie en broccolipuree
Donderdag
Lunch: Portobello gevuld met andijvie en gerookte makreel
Diner: Zalm met venkel en tomatensaus
Vrijdag
Lunch: Frittata met spinazie en champignons
Diner: Konjacpasta met pesto, kip en gegrilde groenten
Zaterdag
Lunch: Tartaar van zalmforel met tomatensalsa
Diner: Kip curry met couscous van bloemkool
Zondag
Lunch: Witloofsoep
Diner: Kipfilet gevuld met kruiden en tomaat
Stralend fit naar de zomer met Corporella?
Stuur een mail naar info@corporella
Een persoonlijk gesprek, inclusief meting en bepalen van lichaamssamenstelling, tips voor een gezonde levensstijl?
Afspraak in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212
Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27